Flisebelægning der lever op til dine ønsker og behov

Har du brug for professionel hjælp til dit flisearbejde?

Skal du have lagt en ny flisebelægning på din terrasse, rundt om huset, en støttemur eller er det blevet tid til at få anlagt en ny indkørsel med en flot og solid belægning? Hos Fynsk Håndværk ApS står vi klar til at varetage enhver form for flisearbejde for både private husejere og erhvervskunder af forskellig art.

Vi holder selv til i Årslev, hvorfra vi blandt andet ofte kører ud til opgaver for kunder i vores eget lokalområde, Odense, Ringe og omegn. Har du en opgave til os et andet sted på Fyn, kommer vi også gerne og hjælper dig med at lægge en flot og holdbar flisebelægning.

Vi kan lægge alle slags sten og fliser

Vi har både kompetencerne og erfaringen til at kunne lægge alle slags sten og fliser. Det betyder, at du kan få lige netop det resultat, som du kunne tænke dig, når du vælger at lade os stå for at lægge din nye flisebelægning. Der er mange forskellige valgmuligheder, og det er helt op til dig, hvilke sten eller fliser du vil have lagt. Har du brug for rådgivning og vejledning omkring valg af sten, fliser og mønster, står vi selvfølgelig altid klar til at hjælpe dig.

5 fordele ved at lade os lægge din nye flisebelægning

Der er mange fordele ved lige netop at lade vores virksomhed stå for at lægge din nye belægning. Ved at vælge os kan du dog især nyde godt af følgende 5 fordele:

  • Vi har 30 års erfaring som anlægsgartner
  • ​Vi har fokus på at udføre kvalitetsarbejde
  • ​Vi er færdige til den aftalte tid
  • ​Vi har øje for de små detaljer
  • ​Vi overholder altid alle vores indgåede aftaler

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på lægning af fliser

Vi tilbyder flisebelægning til fornuftige priser, og vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet pris, hvis du på forhånd kunne tænke dig at vide, hvor meget lige netop dit belægningsarbejde vil komme til at koste dig.

​​Følg os på de sociale medier

​Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn, og få større indblik i vores hverdag.​

​Om Fynsk Håndværk ApS

Vi varetager alt i tømrer- og snedkerarbejde og samarbejder med gode murere, elektrikere og malere og vi udfører arbejde for både private og for erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

​Medlemskab

Kontakt information

Fynsk Håndværk ApS

CVR: 37418145​

Overvejen 69, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning​

Tlf.: 52 50 07 22

E-mail: info@fynskhaandvaerk.com

Betaling af faktura: fyhafaktura@gmail.com