Beboelsespavilloner i høj kvalitet

Skal I genhuses og mangler et sted at bo?

I forbindelse med større renoveringer eller skader som brand, skimmelsvamp eller oversvømmelser kan det være nødvendigt med en genhusning. Men hvordan finder man lige et sted at bo med kort varsel? Hos Fynsk Håndværk ApS tilbyder vi beboelsespavilloner.

En beboelsespavillon kommer i mange forskellige størrelser, så den passer til jeres specifikke behov. Vi tilbyder beboelsespavilloner på hele Fyn, herunder Årslev, Odense og Ringe.

Lad os stå for din beboelsespavillon

En beboelsespavillon fra os er altid udstyret med køkken og toilet, resten kommer an på hvad I har af ønsker og forbehold. Er I en stor familie, skal der selvfølgelig være plads til jer alle, sådan så I kan føle jer hjemme i jeres midlertidige bolig. Med en beboelsespavillon fra os er du garanteret et moderne byggeri, der får dig til at føle dig hjemme og som altid er udstyret med et godt indeklima.

Vi er stolte over at være medlem af Dansk Byggeri og lægger stor vægt på at tilfredsstille vores kunders behov og forventninger. Vores kunder kan altid forvente ærlighed, professionalisme, og kvalitet fra os. Desuden tilbyder vi altid et gratis tilbud på din opgave, samt en uforpligtende samtale - det er en del af vores forpligtelse til at gøre processen så let og stressfri som mulig for dig.

Kontakt os i dag og få et gratis, uforpligtende tilbud

Tøv ikke med at kontakte os, hvis du skal bruge en beboelsespavillon. Vi står klar til at høre om dine udfordringer og ønsker til dit kommende ”hjem”. Du kan kontakte os på telefon: 52 50 07 22, eller ved at sende en mail til info@fynskhaandvaerk.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig og til at gøre en uoverskuelig proces mere overskuelig.

​​Følg os på de sociale medier

​Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn, og få større indblik i vores hverdag.​

​Om Fynsk Håndværk ApS

Vi varetager alt i tømrer- og snedkerarbejde og samarbejder med gode murere, elektrikere og malere og vi udfører arbejde for både private og for erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

​Medlemskab

Kontakt information

Fynsk Håndværk ApS

CVR: 37418145​

Overvejen 69, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning​

Tlf.: 52 50 07 22

E-mail: info@fynskhaandvaerk.com

Betaling af faktura: fyhafaktura@gmail.com