Vi er medlem af   dansk byggeri

​Montering af vinduer i høj kvalitet

Montering af vinduer er et af vores specialer her i Fynsk Håndværk ApS. Vi tilbyder denne service til alle private og erhverv, der efterspørger vores ekspertise. Vi leverer altid høj kvalitet og har fokus på at skabe gode resultater, der holder i mange år. Vi servicerer primært kunder i området nær Årslev, Ringe og Odense på Fyn, men kører også på hele Sjælland.

Der er mange gode grunde til at få udført professionel montering af vinduer. Har du gamle vinduer, der ikke er tidssvarende og er godt nok isoleret, spilder du penge på varme. Her kan vinduesudskiftning give dig bedre forudsætninger for at holde på varmen og samtidig også forbedre indeklimaet.

Mange års erfaring med montering af vinduer

Vi har mange års erfaring med montering af vinduer og kan tilbyde dig nye vinduer efter eget ønske. Det kan eksempelvis være termovinduer, som er langtidssikrede og holder godt på varmen. Ønsker du at få skiftet de gamle, kommer vi gerne ud og ser på opgaven og giver et tilbud.

Vil du have rådgivning til at vælge den bedste løsning, har vi altid en kompetent fagmand, der kan vejlede dig og fortælle dig mere om de forskellige egenskaber og muligheder. Vi leverer udelukkende vinduer i høj kvalitet, som kan holde i rigtigt mange år, så vælg os, hvis du vil være sikker på, at dine vinduer er i orden.

Få et godt tilbud på udskiftning af vinduer

Er du interesseret i et godt tilbud på montering af vinduer i din bolig, ser vi frem til at høre fra dig. Vi tager en uforpligtende snak med dig og rådgiver dig til at vælge en løsning, der lever op til dine forventninger og holder sig inden for budgettet. 

Kontakt os på telefon 52 50 07 22 eller på e-mail info@fynskhaandvaerk.com for at høre mere-

Kontakt os for et uforpligtende prisoverslag​

Vi håndterer opgaver i Odens​e samt resten af Fyn​

 
 
 
Hvilken kundetype repræsenterer du? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Fynsk Håndværk ApS 

CVR: 37418145

Overvejen 69, 5792 Årslev

Kontakt

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med dine spørgsmål eller ønsker og vi vil vende retur snarest muligt.​

 
 
 
Hvilken kundetype repræsenterer du? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt