​Lækker renovering af badeværelse

Vi skaber en oase i dit hjem

For nogen er et badeværelse blot stedet, hvor man har et toilet og tager et hurtigt bad, mens det for andre kan blive en dejlig oase.

Hvis du går med tanker om renovering af badeværelse, så står vi ved Fynsk Håndværk ApS klar til at hjælpe dig. Vi kører på hele Fyn, men vi har især mange kunder omkring Ringe og Odense.

Derfor skal du vælge os til renovering af badeværelse

Med over 30 års erfaring i branchen som tømrer, har vi stået for rigtig mange badeværelsesrenoveringer. Vi kan selvfølgelig også stå for at bygge nyt badeværelse eller blot et nyt bad – det er helt op til dig og dine behov.

Lige meget, om du blot ønsker en fornyelse af interiøret, eller om du skal have gjort et lille badeværelse større, så kan vi hjælpe med renovering af badeværelse. Vi står gerne for alle faggrupper i forbindelse med din badeværelsesrenovering.

Lad os give dig et uforpligtende tilbud

Vores priser afhænger af projektet. Derfor kan vi bedst give dig en pris, hvis du tager kontakt og fortæller os mere om dine ønsker. Ved os er kvaliteten høj og priserne billige.

Kontakt os i dag på telefon eller e-mail, og hør mere om mulighederne for renovering af badeværelse.

 
 
 
 
 
Hvilken kundetype repræsenterer du? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg os på de sociale medier

​Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn, og få større indblik i vores hverdag.​

​Om Fynsk Håndværk ApS

Vi varetager alt i tømrer- og snedkerarbejde og samarbejder med gode murere, elektrikere og malere og vi udfører arbejde for både private og for erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

​Medlemskab

Kontakt information

Fynsk Håndværk ApS

CVR: 37418145​

Overvejen 69, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning​

Tlf.: 52 50 07 22

E-mail: info@fynskhaandvaerk.com

Betaling af faktura: fyhafaktura@gmail.com