Vi er medlem af   dansk byggeri

​Totalentreprise med det gode overblik

Har du brug for kompetent totalentreprise til at varetage den helt store ombygning, tilbyder vi hos Fynsk Håndværk ApS at stå for både del- og hovedentrepriser for private og erhverv. Vi servicerer primært kunder i området nær Årslev, Ringe og Odense på Fyn, men kører også på hele Sjælland. Entrerer du med os, får du et erfarent entreprenørfirma, der følger projektet til dørs.

En typisk entreprise ser sådan ud, at vi står for den overordnede totalentreprise og er den faste kontaktperson, der samler trådene for dig, så du ikke skal bekymre dig om noget som helst. Vi står også for at trække de rigtige ressourcer ind til opgaven, hvad angår håndværkere.

Professionel totalentreprise ved nybyg og renovering

Skal du have nyt hus eller renoveret det gamle, tilbyder vi professionel totalentreprise med mange års erfaring. Det kan eksempelvis være montering af vinduer og døre, tag eller måske en ny tilbygning. 

Der er mange muligheder, som du kan tage en snak med os om.

Søger du rådgivning i forbindelse med valg af byggematerialer eller udformningen af dit nye hus, er vi gerne behjælpelige. Vi har fokus på dine ønsker, krav og behov og kan levere den løsning, du går og drømmer om. Vi ser frem til at høre om dine tanker og idéer.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vil du høre mere om priser på renovering og totalentreprise, kan du altid kontakte os for at få et tilbud eller aftale. Vi tager en indledende snak med dig, så du får opført dit drømmehus. Tag kontakt til os på telefon 52 50 07 22 eller på e-mail info@fynskhaandvaerk.com.

Kontakt os for et uforpligtende prisoverslag​

Vi håndterer opgaver i Odens​e samt resten af Fyn​

 
 
 
Hvilken kundetype repræsenterer du? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Fynsk Håndværk ApS 

CVR: 37418145

Overvejen 69, 5792 Årslev

Kontakt

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med dine spørgsmål eller ønsker og vi vil vende retur snarest muligt.​

 
 
 
Hvilken kundetype repræsenterer du? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt