Vi er medlem af   dansk byggeri

Renovering af hus fra kælder til kvist

Hos Fynsk Håndværk ApS er vi specialister i renovering af hus fra kælder til kvist. Har du en bolig af ældre dato, der er godt medtaget, kan vi renovere den fra sokkel til tag. Vi foretager store ombygninger og mindre renoveringer, hvor det behøves. Vi servicerer primært kunder i området nær Årslev, Ringe og Odense på Fyn, men kører også på hele Sjælland.

Vi har mange års erfaring med entrepriser og kan også tilbyde montering af køkken og udskiftning af blandt andet vinduer og døre. Vi kalder selv de håndværkere ind der kræves, hvorfor du blot skal se til, mens dit hus bliver renoveret og bliver så godt som nyt igen, når vi er færdige.

Vi udfører renovering efter ønske

Bor du i et gammelt hus, der ikke er tilstrækkeligt isoleret efter nutidens standarder, er det en god investering af få udført renovering af hus, som er gennemgående.​ Det er med til at øge værdien på boligen, skabe et bedre indeklima og spare dig for en masse penge på både kort og lang sigt.

​Har du ambitioner om at få renoveret din bolig, tager vi gerne en uforpligtende snak med dig om dine muligheder. Har du specifikke ønsker til ombygning indenfor, kan vi rådgive og sparre med dig, så du får præcis det interiør, du altid har drømt om.

​Hvad koster renovering af hus?

Går du med planer om renovering af hus, er der mange muligheder. Vi kan hjælpe dig med at sætte konkrete streger på dine idéer. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi kan tage en snak med dig om pris og dine mange muligheder. 

Kontakt os på telefon 52 50 07 22 eller på e-mail info@fynskhaandvaerk.com.

Kontakt os for et uforpligtende prisoverslag​

Vi håndterer opgaver i Odens​e samt resten af Fyn​

 
 
 
Hvilken kundetype repræsenterer du? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Fynsk Håndværk ApS 

CVR: 37418145

Overvejen 69, 5792 Årslev

Kontakt

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med dine spørgsmål eller ønsker og vi vil vende retur snarest muligt.​

 
 
 
Hvilken kundetype repræsenterer du? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt