Vi opfører kontorpavilloner

Drømmer I om mere plads i virksomheden?

Med en kontorpavillon behøver I ikke sætte arbejdet på pause under en eventuel udbygning. Hos Fynsk Håndværk ApS udlejer vi kontorpavilloner til jer, der mangler ekstra lokaler til medarbejdere, eller skal bruge et midlertidigt kontor i forbindelse med udbygning.

Vi har mange års erfaring inden for håndværkerbranchen og tilbyder funktionelle kontorløsninger i blandt andet Ringe, Odense, Årslev og resten af Fyn.

Kontorpavilloner efter jeres behov

Vi tilbyder flere forskellige typer af kontorpavilloner alt efter jeres specifikke behov. Vi står for hele processen, fra opsætning af kontorpavillonen til indretningen. Vores kontorpavilloner kommer med alt fra store og små rum og kantinefaciliteter til aktivitetsrum og badefaciliteter. Har i behov for fleksibel rumfordeling, kan vi opsætte foldevægge, så I kan tilpasse rummet efter den givne situation.

Som medlem af Dansk Byggeri, er vi forpligtet til at levere et højt niveau af kvalitetsbevidst tømrerarbejde, der garanterer optimal kundetilfredshed. Vi har en dybdegående forståelse for branchens kompleksiteter og er godt rustet til at håndtere forskellige udfordringer. Med os ved din side, vil du få kvalitetsbevidst tømrerarbejde, der vil opfylde alle dine krav og endda overgå dine forventninger.

Kontakt os i dag

Ønsker du at tage din virksomhed til næste niveau med vores overbevisende kontorpavilloner? Vores team står klar til at assistere dig. Du er altid velkommen til at kontakte os for et uforpligtende tilbud på din opgave, så du kan få en idé om vores service, inden du forpligter dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

​​Følg os på de sociale medier

​Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn, og få større indblik i vores hverdag.​

​Om Fynsk Håndværk ApS

Vi varetager alt i tømrer- og snedkerarbejde og samarbejder med gode murere, elektrikere og malere og vi udfører arbejde for både private og for erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

​Medlemskab

Kontakt information

Fynsk Håndværk ApS

CVR: 37418145​

Overvejen 69, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning​

Tlf.: 52 50 07 22

E-mail: info@fynskhaandvaerk.com

Betaling af faktura: fyhafaktura@gmail.com