Skal I bruge en undervisningspavillon?

Mangler I en solid undervisningspavillon?

Er undervisningslokalerne for trange, eller mangler I et helt lokale? Med en undervisningspavillon fra Fynsk Håndværk ApS får i den manglende plads. Det kan være i forbindelse med en udvidelse af en børnehave eller en årgang med flere elever end normalt, lige meget hvad er vi klar til at hjælpe.

Vi opfører undervisningspavilloner for institutioner og undervisningssteder på hele Fyn, herunder Ringe, Odense og Årslev.

Få en skræddersyet undervisningspavillon til jeres behov

Vi tilbyder løsninger, der er tilpasset jeres unikke krav og ønsker. Vores ekspertise dækker alt lige fra design og planlægning til opførelse og finish. Vi tror på, at en kvalitetsbevidst tilgang er nøglen til et vellykket projekt, og det er netop, hvad vi bringer til bordet.

Som medlem af Dansk Byggeri sikrer vi os, at vores arbejde altid er i overensstemmelse med de højeste standarder i branchen. Vi forstår, at det kan være en stor beslutning at vælge den rette leverandør af pavilloner, men vi er her for at hjælpe og rådgive.

Få ro i sindet med et gratis, uforpligtende tilbud på dit projekt. Vi garanterer, at du vil modtage et fair og gennemsigtigt estimat, der præcist afspejler omfanget og omkostningerne ved opgaven.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere

Vi tilbyder altid et gratis, uforpligtende tilbud på en undervisningspavillon. Er du i tvivl om en pavillon er det rigtige for jer, så tøv ikke med at kontakte os! Vi står altid til rådighed, med svar på jeres eventuelle bekymringer. Lad os hjælpe jer med at skabe et godt og sundt undervisningsmiljø, med plads til udfoldelse.

​​Følg os på de sociale medier

​Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn, og få større indblik i vores hverdag.​

​Om Fynsk Håndværk ApS

Vi varetager alt i tømrer- og snedkerarbejde og samarbejder med gode murere, elektrikere og malere og vi udfører arbejde for både private og for erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

​Medlemskab

Kontakt information

Fynsk Håndværk ApS

CVR: 37418145​

Overvejen 69, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning​

Tlf.: 52 50 07 22

E-mail: info@fynskhaandvaerk.com

Betaling af faktura: fyhafaktura@gmail.com