Vi kan hjælpe dig i mål med et unikt, arkitekttegnet sommerhus

Dette tilbyder vi

Drømmer du om et arkitekttegnet sommerhus, og har du den gode idé til, hvordan det skal se ud? Så hjælper Fynsk Håndværk dig gerne i mål. Vi holder til mellem Ringe og Odense og hjælper kunder på hele Fyn.

Vi varetager alt fra tømrerarbejde til snedkerarbejde, men vi arbejder også tæt sammen med både murere, elektrikere, malere og arkitekter. Ingen opgave er for stor eller for lille til os, og derfor står vi også klar til at hjælpe dig med et moderne, arkitekttegnet sommerhus.

Projekt arkitekttegnet sommerhus – vær en del af processen fra start til slut

Mange danskere vælger at købe sommerhus, når de trænger til at flygte fra hverdagen i weekender og ferie; færre vælger at bygge deres eget, fordi de tror, at det er for besværligt.

Står du og skal vælge imellem de to, så gå ikke på kompromis, men vælg et nyt sommerhus.

Hvis du finder grunden, så arbejder vi også sammen frem til dit nye og unikke arkitekttegnede sommerhus. Alle mennesker er forskellige, og derfor er der ikke ét design, der passer alle.

Vi har et tæt samarbejde med et arkitektfirma, der hjælper med at tegne dit drømmesommerhus, så vi står klar med en færdig løsning, når vi kommer til byggeprocessen. Tømrerarbejdet klares altid til tiden, du slipper for irriterende forsinkelser, og totalentreprisen tager vi os af.

Kontakt vores tømrerfirma i dag og få et uforpligtende tilbud

Fynsk Håndværk står altid klar til at høre om dine idéer. Har du en idé til et nyt arkitekttegnet sommerhus, så tøv ikke med at tage kontakt til os og få et uforpligtende tilbud på en god pris – og hvis du allerede har en tegning, så bygger vi også gerne ud fra den. 

​​Følg os på de sociale medier

​Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn, og få større indblik i vores hverdag.​

​Om Fynsk Håndværk ApS

Vi varetager alt i tømrer- og snedkerarbejde og samarbejder med gode murere, elektrikere og malere og vi udfører arbejde for både private og for erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

​Medlemskab

Kontakt information

Fynsk Håndværk ApS

CVR: 37418145​

Overvejen 69, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning​

Tlf.: 52 50 07 22

E-mail: info@fynskhaandvaerk.com

Betaling af faktura: fyhafaktura@gmail.com