Om Fynsk Håndværk ApS

Her hos Fynsk Håndværk er der næsten ingen grænser for, hvilke opgaver vi påtager os. Vi varetager alt i tømrer- og snedkerarbejde og samarbejder med gode murere, elektrikere og malere og vi udfører arbejde for både private og for erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

Med vores brede erfaring inden for faget sætter vi en stor ære i, at udføre et godt stykke håndværk hvor kvaliteten er i top og alle dine forventninger og ønsker bliver indfriet.​

Uanset hvilken opgave vi varetager kan du være sikker på, at vi kun bruger de bedste materialer og altid afleverer vores opgaver til tiden.

Kontakt os for et gratis tilbud

​Hvis du står og mangler en hjælpende hånd til et større eller mindre projekt i hjemmet, sommerhuset eller i din virksomhed, så kan vi helt sikkert være behjælpelige. Ring og få en snak og et uforpligtende tilbud.

Her på siden kan du læse mere om hvilke typer opgaver vi løser for både private og erhvervskunder.​

 
 
 
 
 
Hvilken kundetype repræsenterer du? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg os på de sociale medier

​Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn, og få større indblik i vores hverdag.​

​Om Fynsk Håndværk ApS

Vi varetager alt i tømrer- og snedkerarbejde og samarbejder med gode murere, elektrikere og malere og vi udfører arbejde for både private og for erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

​Medlemskab

Kontakt information

Fynsk Håndværk ApS

CVR: 37418145​

Overvejen 69, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning​

Tlf.: 52 50 07 22

E-mail: info@fynskhaandvaerk.com

Betaling af faktura: fyhafaktura@gmail.com