Vi er medlem af   dansk byggeri

​Udskiftning af døre med fuld montering

​Hos Fynsk Håndværk ApS tilbyder vi professionel udskiftning af døre. Har du gamle døre i din private bolig eller virksomhed, tager vi gerne et kig på dem og kommer med forslag til nye døre samt giver et uforpligtende tilbud inklusive fuld montering. Vi servicerer primært kunder i området nær Årslev og Odense på Fyn, men kører også på hele Sjælland.

Vi udskifter og monterer en bred vifte af forskellige døre. Du kan få præcis de døre, du ønsker, til din bolig. 

Det kan eksempelvis være døre i træ eller vedligeholdelsesfri materialer, der kan holde i mange år. Der er mange muligheder, og vi yder gerne rådgivning, så du får den rette løsning.

Grundig udskiftning af døre i høj kvalitet

Søger du en kompetent og kvalitetsbevidst virksomhed, der kan varetage udskiftning af døre, kan vi hjælpe dig med nye døre i høj kvalitet.​

Gamle døre er ikke altid tilstrækkeligt isoleret, hvorfor det er en god investering, der betaler sig på både den korte og den lange bane.

Med mange års erfaring i branchen kan vi tilbyde håndværk i høj kvalitet, der sikrer dig et godt resultat, som holder i mange år. Tag os med på råd, hvis du vil høre mere om, hvilke typer døre, vi kan anbefale og efterfølgende levere og montere i din bolig.

Kontakt os for priser og nærmere aftale

Vil du høre mere om priser og/eller aftale nærmere, så vi kan komme med et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre, er du velkommen til at kontakte os på telefon 52 50 07 22 eller på e-mail info@fynskhaandvaerk.com.

Kontakt os for et uforpligtende prisoverslag​

Vi håndterer opgaver i Odens​e samt resten af Fyn​

 
 
 
Hvilken kundetype repræsenterer du? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Fynsk Håndværk ApS 

CVR: 37418145

Overvejen 69, 5792 Årslev

Kontakt

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med dine spørgsmål eller ønsker og vi vil vende retur snarest muligt.​

 
 
 
Hvilken kundetype repræsenterer du? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt