​Udskiftning af døre med fuld montering

​Hos Fynsk Håndværk ApS tilbyder vi professionel udskiftning af døre. Har du gamle døre i din private bolig eller virksomhed, tager vi gerne et kig på dem og kommer med forslag til nye døre samt giver et uforpligtende tilbud inklusive fuld montering. Vi servicerer primært kunder i området nær Årslev og Odense på Fyn, men kører også på hele Sjælland.

Vi udskifter og monterer en bred vifte af forskellige døre. Du kan få præcis de døre, du ønsker, til din bolig. Det kan eksempelvis være døre i træ eller vedligeholdelsesfri materialer, der kan holde i mange år. Der er mange muligheder, og vi yder gerne rådgivning, så du får den rette løsning.

Grundig udskiftning af døre i høj kvalitet

Søger du en kompetent og kvalitetsbevidst virksomhed, der kan varetage udskiftning af døre, kan vi hjælpe dig med nye døre i høj kvalitet.​Gamle døre er ikke altid tilstrækkeligt isoleret, hvorfor det er en god investering, der betaler sig på både den korte og den lange bane.

Med mange års erfaring i branchen kan vi tilbyde håndværk i høj kvalitet, der sikrer dig et godt resultat, som holder i mange år. Tag os med på råd, hvis du vil høre mere om, hvilke typer døre, vi kan anbefale og efterfølgende levere og montere i din bolig.

Kontakt os for priser og nærmere aftale

Vil du høre mere om priser og/eller aftale nærmere, så vi kan komme med et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre, er du velkommen til at kontakte os på telefon 52 50 07 22 eller på e-mail info@fynskhaandvaerk.com.

 
 
 
 
 
Hvilken kundetype repræsenterer du? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg os på de sociale medier

​Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn, og få større indblik i vores hverdag.​

​Om Fynsk Håndværk ApS

Vi varetager alt i tømrer- og snedkerarbejde og samarbejder med gode murere, elektrikere og malere og vi udfører arbejde for både private og for erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

​Medlemskab

Kontakt information

Fynsk Håndværk ApS

CVR: 37418145​

Overvejen 69, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning​

Tlf.: 52 50 07 22

E-mail: info@fynskhaandvaerk.com

Betaling af faktura: fyhafaktura@gmail.com