Vi er medlem af   dansk byggeri

Tilbygning eller en ombygning af huset

Overvejer du at få en tilbygning eller en ombygning af dit hus? Hos Fynsk Håndværk står vi klar til at opfylde alle dine drømme og ønsker. 

Vi arbejder for både private og erhverv i blandt andet Ringe, Odense og andre steder på Fyn.

En ombygning af boligen åbner for nye muligheder

​Vi står for hele projektet, hvis du ønsker en ombygning eller en tilbygning. Du skal ikke bekymre dig om noget, for vi tager os gerne af både oplæg og tegninger, og vi kommer med alle de håndværkere, som er nødvendige for byggeprojektet.

Vi udfører alle slags byggeopgaver lige fra en udestue og enhver anden tilbygning til en indvendig ombygning af hele eller dele af huset. Vi kan for eksempel modernisere huset, så det bliver mere tidssvarende.

Der er mange muligheder. Måske har du brug for et ekstra værelse til barnet. Eller det kan være, at du har mange små værelser, men ønsker færre og større værelser.

Vi har en bred erfaring inden for faget, og vi sætter en stor ære i at udføre et godt stykke håndværk. Derfor skal kvaliteten være i top, således alle dine forventninger bliver indfriet. ​Vi bruger naturligvis de bedste materialer og afleverer altid vores opgaver til tiden.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på en tilbygning

​Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud på en ombygning af huset eller måske en ny tilbygning.

Du kan ringe til os på telefon 52 50 07 22​ for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail info@fynskhaandvaerk.com​​.

Kontakt os for et uforpligtende prisoverslag​

Vi håndterer opgaver i Odens​e samt resten af Fyn​

 
 
 
Hvilken kundetype repræsenterer du? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Adresse

​Fynsk Håndværk ApS 

CVR: 37418145

Overvejen 69, 5792 Årslev

Kontakt

Indhent et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen med dine spørgsmål eller ønsker og vi vil vende retur snarest muligt.​

 
 
 
Hvilken kundetype repræsenterer du? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt