Erhverv

​Tilkaldevagt - Vi kommer dag og nat ved akutte situationer ring på telefon 52 50 07 22

​Fyns Håndværk står klar for erhvervskunder hvis I har brug for en hjælpende hånd. Vores brede erfaring inden for tømrer- og byggearbejde betyder at vi kan varetage stort set alle opgaver. Vi tager os gerne af både små og store opgaver, så der er næsten igen grænser for hvad vi kan være behjælpelige med.

​Vi udfører både tømrer- og snedkeropgaver samt montage af diverse former for køkkener og inventar. Så hvad end opgaven er længerevarende eller blot en kortvarig opgave, er Fynsk Håndværk til rådighed for jer.

Ved ethvert samarbejde sætter vi tillid og kvalitet i højsædet. På denne måde opnås det bedst mulige samarbejde ved både korte og længere samarbejdsperioder og det færdige produkt vil blive afspejlet i netop dette.Vi har værksted i Odense, men vi rykker gerne ud i hele landet for at løse en opgave.

Vi sætter en ære i at udføre alt vores arbejde med præcision og kvaliteten er altid i top. Derudover leverer vi altid vores opgaver til tiden.Hvis I står og mangler en hjælpende hånd til et projekt, der skal påbegyndes eller allerede er undervejs, så ring til os og få en uforpligtende snak.

Vi kan med sikkerhed finde en god løsning som tilfredsstiller jeres ønsker og behov.​​

 
 
 
 
 
Hvilken kundetype repræsenterer du? *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg os på de sociale medier

​Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn, og få større indblik i vores hverdag.​

​Om Fynsk Håndværk ApS

Vi varetager alt i tømrer- og snedkerarbejde og samarbejder med gode murere, elektrikere og malere og vi udfører arbejde for både private og for erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

​Medlemskab

Kontakt information

Fynsk Håndværk ApS

CVR: 37418145​

Overvejen 69, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning​

Tlf.: 52 50 07 22

E-mail: info@fynskhaandvaerk.com

Betaling af faktura: fyhafaktura@gmail.com