Støttemur bygges i højeste kvalitet

Undgå jordskred ved niveauforskelle

En støttemur har både en smuk visuel og en praktisk funktion. Særligt ved niveauforskelle er en støttemur ideel, fordi den sørger for at holde på jorden, så den ikke skrider, og samtidig pryder den flot, uanset hvilken type sten der bruges til opbygningen.

Hos Fynsk Håndværk ApS har vi 30 års erfaring som anlægsgartner, og vi står klar til at hjælpe dig med at sikre en professionel, smuk og ikke mindst solid opbygning af støttemur. Fra vores egen adresse i Årslev kører vi ofte ud til opgaver for både private husejere og erhvervskunder i lokalområdet, Ringe og Odense samt på hele det øvrige Fyn.

Hvordan laver man en støttemur?

Det er tungt arbejde at bygge en støttemur. Først skal man grave korrekt af, så muren bliver lige. Herefter skal man bygge muren op af de valgte sten, og hvis man vil være sikker på, at muren kan holde både nu og i de næste mange år, så bør man også vælge at få udført en bagstøbning.

Derfor skal du vælge at lade os hjælpe dig

Der er flere gode grunde til, at du lige netop bør vælge at lade os bygge din nye støttemur. Vi tilbyder blandt andet:

  • Kvalitetsarbejde til tiden
  • ​Øje for de små detaljer
  • ​En overholdelse af alle de indgåede aftaler
  • ​En fornuftig pris
  • ​Kompetent rådgivning og vejledning
  • ​30 års erfaring inden for vores fag.

Desuden tilbyder vi også flisebelægning.

Kontakt os og hør mere eller få beregnet en pris på din opgave​

Vi tager imod alle typer opgaver. Ingen opgave er hverken for stor eller for lille til os. Du er derfor altid mere end velkommen til at kontakte os, hvis du kunne tænke dig at få vores professionelle hjælp til at få bygget en støttemur i din have eller et andet sted på din grund.

Hvis du har brug for at høre mere, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud med en billig pris på arbejdet, så hører vi altid gerne fra dig. Det gælder også, hvis du har brug for rådgivning og vejledning.

​​Følg os på de sociale medier

​Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn, og få større indblik i vores hverdag.​

​Om Fynsk Håndværk ApS

Vi varetager alt i tømrer- og snedkerarbejde og samarbejder med gode murere, elektrikere og malere og vi udfører arbejde for både private og for erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

​Medlemskab

Kontakt information

Fynsk Håndværk ApS

CVR: 37418145​

Overvejen 69, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning​

Tlf.: 52 50 07 22

E-mail: info@fynskhaandvaerk.com

Betaling af faktura: fyhafaktura@gmail.com