Anlægsgartner siden 1993

Få professionel hjælp til dit anlægsarbejde

Skal du have anlagt en ny have, skal du have lagt en flisebelægning i din indkørsel, eller har du brug for professionel hjælp til at passe og vedligeholde din have eller dit grønne område? Hvis du leder efter en dygtig anlægsgartner med mange års erfaring, så står vi hos Fynsk Håndværk ApS gerne klar til at hjælpe dig.

Vi hjælper både private husejere og forskellige former for erhvervskunder med nyetablering, anlægning og vedligeholdelse af haver og grønne områder. Det kan for eksempel være i Årslev, Odense, Ringe eller et helt andet sted på Fyn.

Hvilke opgaver kan vi hjælpe dig med?

Vi kan varetage mange forskellige opgaver inden for anlægsfaget. Det kan for eksempel være:

Vi udfører kvalitetsarbejde til den aftalte tid

Når du vælger os som din anlægsgartner, så kan du altid forvente, at vi udfører vores arbejde i høj kvalitet, og at det færdige resultat står klar til den aftalte tid. Vi går højt op i at udføre kvalitetsarbejde, som står færdigt til tiden, og samtidig har vi øje for de små detaljer. Vi har 30 års erfaring som anlægsgartner, og vi kan dermed også sikre dig kompetent rådgivning og vejledning omkring alt fra anlægning af have til den regelmæssige vedligeholdelse, hvis du har brug for det.

Hvad koster en anlægsgartner?

Vores priser varierer og afhænger blandt andet af, hvilken opgave vi skal udføre for dig, hvor lang tid den tager, og hvilke materialer vi skal købe ind. Derfor udarbejder vi gerne et uforpligtende tilbud til dig med en skræddersyet og billig pris i forhold til den høje kvalitet, vi leverer. Du skal bare kontakte os for en indledende snak omkring dine ønsker og behov, så finder vi sammen frem til den rette løsning og den rette pris.

Vi arbejder for både privatpersoner og erhvervskunder, og vi sikrer dig et veludført resultat i høj kvalitet til den aftalte tid. Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for lige netop dig.

Se hvad vi løser inden for brolægning herunder​

​​Følg os på de sociale medier

​Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn, og få større indblik i vores hverdag.​

​Om Fynsk Håndværk ApS

Vi varetager alt i tømrer- og snedkerarbejde og samarbejder med gode murere, elektrikere og malere og vi udfører arbejde for både private og for erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

​Medlemskab

Kontakt information

Fynsk Håndværk ApS

CVR: 37418145​

Overvejen 69, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning​

Tlf.: 52 50 07 22

E-mail: info@fynskhaandvaerk.com

Betaling af faktura: fyhafaktura@gmail.com