Haveservice for private og erhverv

Få hjælp til at passe og vedligeholde haven eller dit grønne område

En have eller et grønt område kræver løbende pasning og pleje, så græs, buske, planter og træer ikke vokser for vildt, og så haven hele tiden fremstår pæn og indbydende. Haven skal være et sted, hvor man har lyst til at opholde sig – det bør ikke være en sur pligt at skulle vedligeholde den. Derfor står vi hos Fynsk Håndværk ApS klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for professionel havehjælp. Det kan for eksempel være, at du ikke længere selv har tid, lyst eller overskud til at slå græsset eller klippe hækken.

Vi tilbyder haveservice for både private husejere og forskellige former for erhvervskunder i både vores eget lokalområde omkring Årslev og omegn, men også i Ringe, Odense og på hele det øvrige Fyn.

Eksempler på vores haveservice

Haveservice er en betegnelse, der kan dække over rigtig mange forskellige opgaver i haven. Hos os dækker betegnelsen blandt andet over:

  • ​Græsslåning
  • Haveklip
  • ​Almindelig pasning og vedligeholdels

Ydermere hjælper vi dig også gerne med at opsætte haveanlæg.​

5 gode grunde til at vælge os som din havemand

Vi ønsker især at fremhæve følgende 5 gode grunde til lige netop at vælge vores virksomhed, hvis du har brug for hjælp til service af have fra en erfaren havemand:

  • ​Vi har 30 års erfaring som anlægsgartner
  • ​Vi overholder altid vores indgåede aftaler
  • ​Vi udfører vores arbejde i høj kvalitet
  • ​Vi har øje for de små detaljer
  • ​Vi står gerne klar med kompetent rådgivning og vejledning

Hvad koster havearbejde?

Vi tilbyder en ganske billig pris på vores haveservice i forhold til den høje kvalitet, vi lever. Vores priser varierer dog fra opgave til opgave og afhænger blandt andet af, hvilken konkret opgave vi skal varetage for dig, og om du blot ønsker vores hjælp en enkelt gang, eller om du ønsker at indgå en fast aftale med os.

Du er derfor altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores ydelser eller for at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den havehjælp, som du har behov for.

​​Følg os på de sociale medier

​Følg os på Facebook, Instagram og LinkedIn, og få større indblik i vores hverdag.​

​Om Fynsk Håndværk ApS

Vi varetager alt i tømrer- og snedkerarbejde og samarbejder med gode murere, elektrikere og malere og vi udfører arbejde for både private og for erhvervskunder. Ingen opgave er for stor eller for lille for os.

​Medlemskab

Kontakt information

Fynsk Håndværk ApS

CVR: 37418145​

Overvejen 69, 5792 Årslev

Klik her for rutevejledning​

Tlf.: 52 50 07 22

E-mail: info@fynskhaandvaerk.com

Betaling af faktura: fyhafaktura@gmail.com